Concert fotografie - Melting Stuff

''In 2017 waren we als band op zoek naar een fotograaf die met veel plezier foto's van onze theatershow wilde maken. Via via was Amanda bekend en we waren gelijk onder de indruk van haar portfolio. Op onze vraag of ze ons optreden wilde vereeuwigen zei ze gelijk ja. Voor ons een kans op mooie professionele concertfoto's en voor haar de kans om haar eerste concertregistratie te maken.

De kennismaken was hartelijk en spontaan en zo fotografeert ze ook. Ze vroeg wat onze wensen waren en vertelde welke ideeën ze zelf had. Daarna ging ze gelijk aan de slag. Constant op zoek naar die ene hoek of plaats waar ze de muzikale expressie van de band of bandlid in 1 beeld kon vangen.

Toen we de foto's voor de eerste keer zagen hadden ze een groot WAUW effect op ons. Wat een geweldige expressieve foto's. Nooit geweten dat we er zo goed op konden staan. Dus toen voor 2018 weer een nieuwe theatershow gepland stond, was voor ons duidelijk wie de foto's zou maken. Ook nu zei Amanda gelijk ja en weer was de samenwerking zeer prettig. De foto's waren nog beter dan het jaar ervoor. Het was duidelijk te zien dat ze in een jaar tijd was gegroeid als fotografe.''

Concert fotografie - Artamuse

“Amanda’s werk viel me op toen een van onze popdocenten foto’s doorstuurde van de band Melting Stuff. Daar had Amanda een shoot voor gedaan tijdens een optreden. 
Als parttime pr en communicatiemedewerker van Artamuse ben ik altijd op zoek naar goed beeldmateriaal van onze muzikanten, docenten en dansers. 
Dat was schaars, maar sinds Amanda voor ons werkt, niet meer gelukkig. Ze werkt goed en snel, als fotografe ontwikkelt ze zich in een razend tempo.
Als mens is ze gemakkelijk en (h)eerlijk in de omgang, ze is flexibel en verantwoordelijk, neemt haar job serieus en heeft er plezier in. Dat vind ik belangrijk want de persoonlijkheid van een fotograaf maakt uiteindelijk het beeld. Ik hoop dat Amanda nog heel lang zoveel passie mag beleven aan de fotografie en heb het volste vertrouwen in haar als vakvrouw.” 
Nicole Pol/LaPol * creatief ondernemer & PR en communicatie medewerker Artamuse

Portret fotografie - Nadine

''Op de foto staan vind ik niet altijd even leuk... Toch wil ik graag een mooie foto van mezelf hebben. Amanda weet precies hoe ze dat moet doen. Ze heeft oog voor detail en weet hoe ik op mijn best naar voren kom op de foto. Ze stelt me goed op mijn gemak. Als resultaat een super reportage!''

New Born shoot - Carmen

''Toen ik net was bevallen kreeg ik van Amanda de vraag of ik interesse had in een New Born shoot. Ja zeker heb ik dat! Leuk! Een aantal dagen later hebben we afgesproken bij ons thuis. Dat was een erg prettige locatie voor ons allemaal. Amanda zorgt meteen voor een ongedwongen, informele sfeer. De foto's worden echter op een professionele wijze genomen. Alsof ze dit al veel vaker heeft gedaan. Het voelt goed en gaat ook heel goed. Ook laat ze zich niet uit t veld slaan door de beperkingen welke werken met zo'n klein babytje met zich mee brengen. Het resultaat mag er zijn. Erg enthousiast.... en zelfs ontroerd door een aantal foto's. Dankjewel topper!''

© 2020 Amanda van der Lugt , Netherlands

  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now